Holbæk er en smuk og naturskøn fjordby, der udover at være Nordvestsjællands største by, også huser det største professionelle teater uden for hovedstadsområdet. Sjællandsteater er en del af byens rige kulturliv, der også omfatter flere museer, teatre og biografer. Sammen med andre kulturinstitutioner i kommunen, er Holbæk Teater med til at sikre et alsidigt program af arrangementer i Holbæk.

Kulturelt samlingspunkt i Holbæk

Holbæk Teater startede oprindeligt som biograf, men har siden 1984 været professionelt teater, og huser i dag arrangementer af forskellige art, både på scenen, i vores foyer og i vores hyggelige café, TeaterCafeen by SuRi. Vores mål er at være et kulturelt samlingspunkt i Holbæk, der tilbyder arrangementer, der samler folk. Det gør vi med et bredt program af spændende og vedkommende teater-, musik, danseoplevelser m.m.

Holbæk Teater samarbejder med Holbæk Musik- og Teaterforening, hvilket betyder, at vores publikum også har adgang til en bred vifte af turneforestillinger og kulturelle arrangementer i Holbæk hver sæson. Vi samarbejder også om vores Sæsonkort, der giver adgang til at se alle de teaterforestillinger, man lyster til en reduceret pris.

Se vores program over arrangementer i Holbæk

Vi har mere end 120 spilleaftener på et år og tilbyder arrangementer og oplevelser til enhver smag og alder. Vi har både klassisk teater, comedy, stand-up, musik og danseforestillinger på programmet. Alle håndplukkede med et ønske om at samle publikum om fælles oplevelser. Vil du vide mere, kan du se det fulde program her.

Bemærk, at vi tilbyder rabatordninger til børn og unge, seniorer, grupper samt skoler og institutioner, så alle kan få glæde af vores arrangementer.  

Kontakt Holbæk Teater i dag      

Holbæk Teater er centralt placeret på Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk. Kommer du i bil, er der parkeringsmuligheder lige ved teatret. Kommer du med offentlig transport, er der kun 600 meters gågang fra Holbæk Station til de røde teatersæder. Vil du vide mere om vores teater og arrangementer, så kontakt os på + 45 59 59 59 88 hverdage mellem kl. 10 og 14. Du kan også bestille billetter direkte her på vores hjemmeside. Tjek også  vores Facebookprofil eller send os en mail på INFO@SJTEATER.DK. Vi glæder os til at dele skønne oplevelser med dig.