2:22, en thriller, Sjællands Teater

2:22


Overraskende, sjov og spændende thriller, 2:22


2:22 er skrevet af den prisvindende forfatter Danny Robins. Historien, som både er morsom og spændende, finder sted en adrenalinfyldt nat, hvor hemmeligheder afsløres, og spøgelser måske eller måske ikke dukker op.

Sjællands Teater har Danmarkspremiere på den prisvindende overnaturlige thriller, som vi har hentet fra London, hvor den har spillet for fulde huse i de seneste tre sæsoner på fire forskellige teatre.

Hvad tror du på? Og tør du opdage sandheden?

Jessica og hendes mand Samuel har for nylig købt et stort hus, som de er ved at renovere. I flere nætter, præcis kl. 2:22, hører Jessica lyden af en, der bevæger sig rundt i huset, ofte via babyalarmen i deres lille datters værelse, og hun bliver overbevist om, at huset er hjemsøgt. Samuel, som ikke tror på spøgelser, har været væk på en forretningsrejse. Han insisterer på, at der er mere logiske forklaringer på lydene.

Parret holder et lille middagsselskab for Sophia og Anders, en gammel universitetsven af Samuel og hendes nye kæreste, der tror på det overnaturlige. Efter at have diskuteret de mærkelige lyde, overtaler Jessica de andre til at blive oppe til kl. 2:22 for at finde ud af, hvad der sker.

Og det gør de… De bliver oppe til kl. 2:22, og så ved de det.

2:22 er en ”must see” forestilling i london. Nu får du chancen i danmark!

På Sjællands Teater er vi stolte over, i samarbejde med NørregadeTeatret, at præsentere forestillingen for første gang på dansk.


2:22 – En Thriller – Teaser

MEDVIRKENDE: Martin Bo Lindsten, Signe Skov, Stine Prætorius, Peter Thieme og Mikkel Vadsholt INSTRUKTØR: Frank Rubæk DRAMATIKER: Danny Robins OVERSÆTTELSE: Peter Thieme SCENOGRAF: Søren Glad KOSTUMEDESIGN: Charlotte Stahrenberg FOTO: Evan Hemmingsen PLAKATDESIGN: Katrine Tornbjerg PRODUCERET AF: Sjællands Teater og Nørregadeteatret


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

OBS! Forestillingen spiller også 4.-6. april 2024 på Slagelse Teater. Klik her

 • Priser: 115 - 245 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode:

  9. - 13. April 2024


  Se spilletider
 • Alder: Ung/voksen- Fra 15 år
 • Varighed: 130 min. inkl. pause
 • Gratis med:

  2023-24