Sjællands Teater, Badehotellet, Hr. Weyse, Jens Jacob Tychsen

Bag om Badehotellet

Foredrag med Jens Jacob Tychsen fra badehotellet

Til januar 2024 ruller absolut sidste sæson af ”Badehotellet” ind over skærmen!
I dette eksklusive musikalske foredrag tager Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I foredraget viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Glæd dig til en underholdende og hyggelig aften i selskab med Hr. Weyse.

Sjællands Teater, Badehotellet, Hr. Weyse, Jens Jacob Tychsen

Følg Badehotellet på Facebook. Klik her


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

  • Pris: 305 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode:

    18. April 2024 19.00

  • Varighed: 120 min., inkl. pause