De Urørlige

En komedie om et usædvanligt venskab – DE URØRLIGE

Tag med på en uforglemmelig rejse med Preben Kristensen og Arian Kashef, som det umage makkerpar i den hjertevarme teaterudgave af en af fransk films største succeser. 

Philippe er mangemillionær og bor i Paris’ fineste kvarter, men er lammet fra halsen og ned efter en voldsom ulykke. Driss er arbejdsløs, småkriminel og fra ghettoen og lever fint på kontanthjælp. 

Da Philippe søger ny hjælper, søger Driss modvilligt jobbet i forventning om et rungende NEJ. Men Philippe længes efter forandring og mere liv omkring sig, så overrumplet af Driss’ energi og frækhed ansætter han ham på stedet. 

Scenen er sat for et overraskende og enestående venskab mellem to mennesker fra vidt forskellige verdener. Med humoren som grundtone skubber de hinanden frem og ud i livet. 

EN SAND HISTORIE

DE URØRLIGE (The Intouchables) bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat, Philippe Pozzo di Borgo. Filmen fra 2011 blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde – og en af verdens bedste feel-good komedier.

Gæstespil af Folketeatret. Arrangeret af Holbæk Musik- & Teaterforening


Dramatisering og instruktion: Kim Bjarke Scenografi: Camilla Bjørnvad Oversættelse og dramaturgi: Ninette Mulvad Medvirkende: Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling m.fl. Foto: Gudmund Thai Produceret af Folketeatret


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalg af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 • Priser: 95 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode:

  26. November 2024 19.30

 • Alder: Ung/Voksen
 • Varighed: 120 min., inkl. pause
 • Gratis med:

  2024-25

 • Arrangeret af: