Den lilla møghætte og pulven, Sjællands Teater

Den Lilla Møghætte og Pulven

Kom med på en karruseltur i eventyrenes verden. Det eventyrlige ved eventyr er, at de kun eksisterer, hvis de bliver fortalt. Og det bliver de for fuld udblæsning i årets musikalske familieforestilling: DEN LILLA MØGHÆTTE OG PULVEN.

Vi møder både den møgsure Møghætte, der skal ud med blodpølser til sin bedstemor, Kronprins Krumme, Klaskepot, Dolly Dyt og de Bøvede Bjørne. Der venter et hæsblæsende eventyr med herlig hæslig humor – og masser af skøn musik.

Glæd jer til en tur ind i Skide-Skygge-Skumle-skoven, når Rune T. Kiddes fantasifulde og gakkede univers kommer til live på scenen.

VI SES I TEATRET – MED HELE FAMILIEN

Om Rune T. Kidde

Rune T. Kidde var autodidakt tegner, skribent og historie-fortæller (1957-2013). Kidde er populær hos både børn, unge og voksne og fik fra 1975 udgivet mere end 100 bøger – alt fra poesi og eventyr til romaner, biografier, kunstbøger og tegneserier.

Manuskript og Illustration: Rune T. Kidde Iscenesættelse: Kristoffer Møller Hansen Scenografi: Sir Grand Lear Musik: Fuzzy/Thomas Volmer Schulz Medvirkende: Joachim Bach Rosendal, Anja Owe, Regina Sloth, Kristian Høgh Jeppesen, Mads Panik Produceret af Sjællands Teater


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalg af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.


DEN LILLA MØGHÆTTE OG PULVEN spiller også 28. feb.-9. mar. 2025 i Slagelse Teater. Billetter – Klik her

 • Priser: 115 - 245 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode:

  7. - 23. Februar 2025


  Se spilletider
 • Alder: Familie - fra 6 år
 • Varighed: 70 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2024-25