Den lilla møghætte og pulven, Sjællands Teater

Den Lilla Møghætte og Pulven

Kom med på en karruseltur i eventyrenes verden. Det eventyrlige ved eventyr er, at de kun eksisterer, hvis de bliver fortalt. Og det bliver de for fuld udblæsning i årets musikalske familieforestilling: DEN LILLA MØGHÆTTE OG PULVEN.

Vi møder både den møgsure Møghætte, der skal ud med blodpølser til sin bedstemor, Kronprins Krumme, Klaskepot, Dolly Dyt og de Bøvede Bjørne. Der venter et hæsblæsende eventyr med herlig hæslig humor – og masser af skøn musik.

Glæd jer til en tur ind i Skide-Skygge-Skumle-skoven, når Rune T. Kiddes fantasifulde og gakkede univers kommer til live på scenen.

VI SES I TEATRET – MED HELE FAMILIEN

Om Rune T. Kidde

Rune T. Kidde var autodidakt tegner, skribent og historie-fortæller (1957-2013). Kidde er populær hos både børn, unge og voksne og fik fra 1975 udgivet mere end 100 bøger – alt fra poesi og eventyr til romaner, biografier, kunstbøger og tegneserier.

Manuskript og Illustration: Rune T. Kidde Iscenesættelse: Kristoffer Møller Hansen Scenografi: Sir Grand Lear Musik: Fuzzy/Thomas Volmer Schulz Medvirkende: Joachim Bach Rosendal, Anja Owe, Regina Sloth, Kristian Høgh Jeppesen, Mads Panik Produceret af Sjællands Teater


SPILLESTED:
SLAGELSE TEATER, Herrestræde 9, 4200 Slagelse
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERBAREN:
Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon
42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.


DEN LILLA MØGHÆTTE OG PULVEN spiller også 7. feb.-23. feb. 2025 i Holbæk Teater. Billetter – Klik her

 • Priser: 85 - 245 DKK
 • Sted: Slagelse Teater
 • Spilleperiode:

  1. - 9. Marts 2025


  Se spilletider
 • Alder: Familie - fra 6 år
 • Varighed: 70 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2024-25