Digging Deep

En kompromisløs forestilling – Digging Deep

Er du et ordentligt menneske? Altså helt pisse bundærligt, er du det? Når du stiller dig foran spejlet, og ser dig selv i øjnene – er du så et godt menneske… eller er du lidt shitty?

Velkommen til Digging Deep. Det bliver ikke farligt. Ikke for dig. Du skal bare sætte dig godt til rette i salen. Vi, til gengæld, stiller os til rådighed for dig og din nysgerrighed og svarer på alt. Vi mener ALT. 

Ingen dumme spørgsmål, kun hudløst ærlige svar. Intet er for ækelt, pinligt eller afslørende til at blive delt. Snavset fra de dybeste afkroge skal frem. 

Det eneste vi kræver af dig er din uforbeholdne mening. Om os. Er vores moralske kompas rent eller pilråddent? Det er op til dig. Du fælder dommen.

Digging Deep er en fysisk og kompromisløs forestilling, der går et spadestik dybere ned i det, vi normalt forsøger at skjule for os selv.

Gæstespil af Kånstkollektivet 

Digging Deep – Trailer

Idé og manuskriptudvikling Cecilie Haugaard Larsen, Mathilde Bækmark, Rune Klenø og Betina Grove Medvirkende & koreografer Cecilie Haugaard, Rune Klenø Og Mathilde Bækmark Instruktør & tekstbearbejdelse Betina Grove Scenografer Simone Bartholin og Rosa Birkedal Scenografisk assistent Victoria Mau Osbar Lysdesigner​ Rosa Birkedal Tekniker & afvikler Morten Hembo Komponist Sune Skuldbøl Vraa Fotograf & grafiker Søren Meisner Poduceret af Kånstkollektivet 


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalg af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

  • Priser: 85 - 215 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode:

    17. September 2024 13.00

  • Alder: Ung/Voksen
  • Varighed: 75 min., ingen pause
  • Gratis med:

    2024-25