Eks

Ny psykologisk komedie- og trekantsdrama om det liv, man aldrig ønskede sig – EKS

På overfladen lever Sibylle og Daniel et perfekt, lidt småtrivielt familieliv med gode jobs, lækker lejlighed og to små børn. Pludselig dukker Daniels ekskæreste Franziska op og starter en eksplosion af skam, skyld og uforløste drømme i det allerede kuldsejlede parforhold.

Alle tre har fået knust deres hjerter ved fejlvalg i livet og har en selverkendelse lig nul. De er fanget i en livsfælde, hvor hjemmet bliver det farligste sted at være, når natten falder på og alkoholen slipper den indre ”svine-ulv” løs.

Eks er et velskrevet, erotisk og humoristisk kammerspil i slipstrømmen af ”Hvem er bange for Virginia Woolf”. Skrevet af den anerkendte tyske dramatiker Marius von Mayenburg, der gennem tre selvstændige dramaer spidder det moderne parforhold.

Gæstespil af Det Kongelige Teater. Arrangeret af Holbæk- Musik & Teaterforening

Hør om forestillingen

Se med i videoen og hør Birgitte Hjort Sørensen og instruktør Thomas Bendixen fortælle om forestillingen.


Medvirkende: Mikkel Arndt, Birgitte Hjort Sørensen og Julie Agnete Vang Iscenesættelse: Thomas Bendixen Manuskript: Marius Von Mayenburg Oversættelse: Søren R. Fauth Scenografi og kostumedesign: Jonas Fly Lysdesign: Egil Barclay Høgenni Hansen Foto: Emilia Therese Produceret af Det Kongelige Teater


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalg af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 • Priser: 95 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode:

  8. Marts 2025 19.30

 • Alder: Voksen
 • Varighed: 140 min., inkl. pause
 • Gratis med:

  2024-25

 • Arrangeret af: