Ikke Noget Pis


En strittende og morsom forestilling, der skærer ind til benet – Ikke noget pis

Hvordan står det til med manden og hvor skal han hen? Det er blevet tid til at høre fra ham igen.

En ny fortælling om manden og hans humør presser sig på. Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv, det går? Instruktør Kamilla Wargo Brekling undersøger, hvordan det er at være mand i dag i en strittende og morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet: Hvordan går det, mand?

Det er over 15 år siden, Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen PIS, der blev kåret til årets bedste turnéforestilling. Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. Nu er de her igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

Kamilla Wargo Brekling har skrevet en komedie, der stiller skarpt på at være mand i dag, på baggrund af skuespillernes egne fortællinger, refleksioner og oplevelser.

Bemærk, at det er Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef, der medvirker i forestillingen.

Medvirkende: Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med Karina Dichov Lund og skuespillerne Co-instruktør, koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund Scenografi og lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm Videokonsulent: Morten Just Produceret af Det Kongelige Teater Arrangeret af Holbæk Musik- & Teaterforening


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode:

  22. Marts 2024 19.30

 • Alder: Ung/Voksen
 • Varighed: 85 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2023-24

 • Arrangeret af: