Macbeth

Forestillingen Macbeth inviterer på tur i både de mørke og lyse sider af det menneskelige sind. Magt. Begær. Begejstring. Humor. Skyld.

Med historien om det elskende par, der gør sig til kongemordere og siden ædes op af skyld og dårlig samvittighed er der gang i de klassiske Macbeth-temaer som begær, magt og skyd. For hvad sker der med os, når vi sætter os ud over menneskelig moral? Og når vi forbryder os mod andre?

Men selv om det er det tunge Macbeth-gods, der er grundstenene i Asterions Hus’ opsætning, er der tale om en forestilling langt fra den klassiske. Den klassiske Macbeth splittes til atomer – i et legende, sanseligt og eksperimenterende rum med lige dele tyngde og lethed.

Gæstespil af Astorions Hus

Medvirkende: Tilde Knudsen, Peter Kirk Instruktør: Emil Hansen Foto: Ingrid Bugge Producent: Asterions Hus Udvalgt af Holbæk Drama College

“Asterions Hus’ version med Peter Kirk og Tilde Knudsen ligner ikke noget andet. Emil Hansen styrer løjerne sikkert i havn. Det er virtuost. Det er gribende og uforligneligt.”
Michael Svennevig, Ørkendrømme

“Peter Kirk og Tilde Knudsen er mestre i de små værker, der som stiløvelser bliver skudt ud i hovedet på publikum, med dryppende blod.”
Casper Koeller, Sceneblog

”Jeg har mange gange sukket over, at teatrene ikke følger med i, hvad der sker omkring os. Ikke mindst når det gælder formen. En klar trend i film og tv-serier ala ‘Stranger Things’ er intertekstualitet. Dvs. at et værk refererer til et andet. Denne opsætning var proppet med det. Det var lidt som at se ‘Ready Player One’ – og det var superfedt!
Jais Ikkala, Kulturformidleren 

”Samspillet er som altid vældig fysisk, og de to fungerer, så det gnistrer på scenen.”
Gudrun Hagen, Teateravisen


SPILLESTED:
TEATRET FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERBAREN
Baren åbner 30 min. før forestillingsstart. Her kan du købe kaffe, te, sodavand, juice, øl og vin, som kan nydes før eller efter forestillingerne.

  • Priser: 65 - 135 DKK
  • Sted: Teatret Fair Play
  • Spilleperiode:

    21. Oktober 2024 19.00

  • Alder: Fra 14 år
  • Varighed: 70 min., ingen pause
  • Gratis med:

    2024-25