Øjeblik

Hverdagsfilosofisk teater i forestillingen ØJEBLIK for de 3-7-årige

Verden er fuld af små vidundere, lige foran næsen af dig. Stop op et øjeblik og se dig omkring, når det enkle og normale forvandles med smukke videoprojektioner, musik og lys.

Strandskaller, konkylier, en frugtskål, en sommerfuglesværm og duften af te trylles i forestillingen ØJEBLIK om til drømmeagtige og bevægelige billeder i den fine lille stue, hvor vi sammen stirrer ud ad vinduet. Ude kommer med ind, og inde med ud.

I ØJEBLIK sættes tiden i stå , hverdagsting fyldes pludselig med magi, og lyde bliver til musikalske stemningsbilleder i den lille stue.

Med forestillingen ØJEBLIK ønsker TeaterBLIK at give publikum mulighed for at stoppe op og være til stede lige nu og her i en lille hverdagspoetisk stund hos Sjællands Teater.

Gæstespil af TeaterBLIK

Ide & medvirkende: Gertrud Exner Instruktør: Catherine Poher Komponisk & lydkunstner: Hans Peter Stubbe Teglbjærg Videokunstner: Olivier Guillemain Kreativ producent: Marie Cathrine Egetoft Foto: Christoffer Brekne Produceret af TeaterBLIK


SPILLESTED:
TEATRET FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERBAREN
Baren åbner 30 min. før forestillingsstart. Her kan du købe kaffe, te, sodavand, juice, øl og vin, som kan nydes før eller efter forestillingerne.

  • Priser: 65 - 135 DKK
  • Sted: Teatret Fair Play
  • Spilleperiode:

    25. Januar 2025 11.00

  • Alder: Fra 3-7 år
  • Varighed: 35 min., ingen pause
  • Gratis med:

    2024-25