Sabotage, Sjællands Teater

Sabotage

Om at være i splittelse med sig selv

“Indeni er det som om noget er blevet set. Sabotøren, kalder jeg dyret.”

SABOTAGE er en forestilling om at være ung, og om stemmen i hovedet. Det er en fortælling om at føle sig afvigende, afvist og afsløret af ens omverden, mens den indre saboterende stemme taler kraftigere og kraftigere. En porøs linedans mellem omsorg, forfængelighed og selvhad.

Gry går i 9. klasse og skal til afgangsprøve. Vi møder hende på teenageværelset i en overdimensioneret seng. Hendes to bedste venner bliver kærester med hinanden, og ud af de massive mængder af bløde dyner, rod og barndommens bamser, vokser Sabotøren. Grys eneste ærlige ven. 

En ængstelig og sanselig duet opstår, og Gry må konfrontere spørgsmålene:
Er den indre sabotør en voldelig stemme, der blot skal forsvinde? Eller skal Gry lære, at den kun snakker for at passe på hende? Og er det i virkeligheden Gry, der saboterer sig selv, så længe hun konstant flygter fra sabotøren?

Med SABOTAGE præsenterer Sjællands Teater en nuanceret og omfavnende forestilling, der træder direkte ind i den aktuelle debat om unges mistrivsel, og anatomien bag denne.

Sabotage Teaser

Manuskript: Josephine Eusebius Instruktion: Johan Klint Sandberg Scenografi: Anna Hanghøj Komponist: Kevin Eagle Oliver Medvirkende: Maria La Cour, Carla Viola Thurøe Ide og Koncept: Signe Hørman Sørensen, Marie Bjørn og Maria La Cour Foto: Karoline Lieberkind Produceret af Sjællands Teater

”Manuskriptet er fremragende (…) skarpt og dramaturgisk 
velovervejet. Glimrende iscenesætterarbejde”
Morten Hede, Teateravisen

”Maria la Cour spiller Gry med en fin sans 
for spændingsbuen i den stigende usikkerhed”
Anne Liisberg, ISCENE


SPILLESTED:
TEATRET FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERBAREN
Baren åbner 30 min. før forestillingsstart. Her kan du købe kaffe, te, sodavand, juice, øl og vin, som kan nydes før eller efter forestillingerne.

 • Priser: 65 - 135 DKK
 • Sted: Teatret Fair Play
 • Spilleperiode:

  7. - 9. November 2024


  Se spilletider
 • Alder: Fra 13+
 • Varighed: 60 min., ingen pause
 • Gratis med:

  2024-25