Sjællands Teater, Skiftingen

Skiftingen

En evigtgyldig historie om næstekærlighed i forestillingen SKIFTINGEN

Selma Lagerlöfs fortælling om menneskebarnet, der bliver forbyttet med en troldunge, er en universel historie om fremmedhad, medmenneskelighed og moderkærlighed.

Glæd dig til en opdateret version af den tidligere succesforestilling:

”En troldkælling kom gående gennem skoven med sin unge hængende i en birkebarkspose… og på vejen kom en bonde og hans kone ridende…”

Sådan starter Selma Lagerlöf sin fortælling om troldungen, der vokser op hos mennesker som et uvelkomment fremmedelement, der vækker afsky og had.

Michael Ramløses manuskript fra 2005 er stadig lige aktuelt den dag i dag, hvor mange af os stadig er skeptiske, eller måske ligefrem bange, for det (eller dem), der er anderledes.

Den tidligere opsætning blev bl.a. modtaget med ordene.
”Det smukke og det hæslige… Selma Lagerlöfs Skiftingen inviterer til selvransagelse… Det er historien om kærlighed på trods, om indre og ydre forskelle og om det ubrydelige bånd mellem mor og barn”
– Flensborg Avis

Medvirkende:

Manuskript: Michael Ramløse, efter Selma Lagerlöfs eventyr Instruktion: Hans Rønne Musik og sang: Jan Overgaard Scenografi: Gitte Baastrup Medvirkende: Mikkel Hansen, Michael Slebsager, Sofie Walbom m.fl. Produceret af Sjællands Teater


SPILLESTED:
TEATRET FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERBAREN
Baren åbner 30 min. før forestillingsstart. Her kan du købe kaffe, te, sodavand, juice, øl og vin, som kan nydes før eller efter forestillingerne.


Forestillingen spiller også:
Det lille Teater – Slagelse, 24.-25. apr. 2025. Billetter – klik her
Korsør Kulturhus, 28. april 2025. Billetter – klik her

 • Priser: 65 - 135 DKK
 • Sted: Teatret Fair Play
 • Spilleperiode:

  13. - 18. Marts 2025


  Se spilletider
 • Alder: Fra 9-12 år
 • Varighed: 50 min., ingen pause
 • Gratis med:

  2024-25