Tennis


Kampen alle har ventet på! TENNIS


De to tennis-guruer DON McEnroe og Björn GNU står endnu engang over for hinanden i den ultimative og altafgørende duel, vi alle har ventet på.

Træningen har været hård og umenneskelig, for INTET står højere end ønsket om at vinde. Med alt fra fingerstrik til tango-wrestling, beskidte tricks og det bedste 80’er look kæmper de to rivaler en nervepirrende kamp om at kunne dømme den anden ude. Men spørgsmålet er, hvad sejren er værd?

DON og GNU er tilbage i deres livs form og tager os med på en actionfyldt, sveddryppende og poetisk jagt på sandheden om ægte kampånd. Med slapstick komik og rørende dans, forsøger de to antihelte, i bedste DON GNU-stil, at vikle sig ud af det net, de selv har fået rodet sig ind i.

​Performance & koreografi: Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen Komponist: Alice Carreri Film: Christoffer Brekne Producent-team Kathrine Kihm & Malene Cathrine Pederse Fotos: Emilia Therese Co-produktion mellem DON GNU, Aveny-T og Bora Bora – dans og visuelt teater.


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

  • Priser: 85 - 215 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode:

    24. April 2024 19.30

  • Alder: Ung/Voksen
  • Varighed: 60 min. ingen pause
  • Gratis med:

    2023-24