Sjællands Teater, Toppen af Verden, Holbæk Drama College

Toppen af Verden

Årets forestilling med Holbæk Drama College: TOPPEN AF VERDEN

I 10 år har de kendt hinanden, og i 10 år har deres liv været en rutsjebane af opture og nedture, som de har taget sammen. Men hvad nu? Hvad efterlader de? Hvad kommer de til at savne? Hvad venter dem ude i fremtiden?

Til gallafesten inden sidste skoledag – som markerer slutningen på det liv, de kender, og starten på et nyt – kommer hemmeligheder, sandheder og følelser frem, idet de 4 venner sidder på skolens tag og mindes de mange oplevelser, de har haft både i fællesskab og i splittelse.

For første gang får eleverne på Holbæk Drama College frie tøjler til at skabe et helt nyt manuskript; et hjertevarmt, humoristisk og underholdende musikalsk drama med fremragende sange og musik.

TOPPEN AF VERDEN er skrevet af Caroline Hougaard Qvist og Chris Kyle Houston fra 3. årgang på Holbæk Drama College. På scenen står eleverne fra 2. årgang.

Manuskript: Caroline Hougaard Qvist, Chris Kyle Houston Medvirkende: Jalte Emil Hviid Gunlund, Ida Micalla Nielsen, Frida Wernblad, Lukas Glenn Toksværd Kaaber Instruktion: Robert Parr Foto og plakat: Asako Kido Parr Produceret af Sjællands Teater


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
Praktisk information om spillestedet – klik her

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalg af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.


Forestillingen spiller også 22. feb. 2025 på Teatret Fair Play. Billetter – klik her

  • Pris: 100 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode:

    1. Marts 2025 16.00

  • Alder: Fra 12 år
  • Varighed: 60 min., ingen pause
  • Gratis med:

    2024-25