TROILUS & CRESSIDA

GRATIS Shakespeare til folket med forestillingen Troilus og Cressida

Forestillingen spiller kl. 18.30

Shakespeare-kompagniet SHAKES kommer til Frederikshøj med den vilde og smukke tragedie TROILUS & CRESSIDA.

Vi befinder os i Troja, og krigen har raset i 10 år. Slagmarken er blodig og kaotisk. Scenen er præget af ussel hævntørst, kamp, støv og ekstrem heltedyrkelse. Følelserne er store, og sex og kærlighed præger den kaotiske handling.

Vi følger de unge elskende Troilus og Cressida, samt lederne af de græske og trojanske styrker, Hector og Agamemnon, og tonen i stykket veksler mellem vild komedie og mørk tragedie.

SHAKES er kendt for deres stærke musikalske og visuelle stil med mobil ladcykelscene og masser af kostumer med fokus på genbrug af alle tænkelige materialer.

Forestillingen er støttet af Slagelse Kommune og Business Slagelse Markedsføringsudvalg. Præsenteres i samarbejde med Vestsjællands Teaterkreds.


Instruktør: Thomas Hwan Scenograf: Julie Forchhammer Dramatiker: Thomas Markmann Skuespillere: Ari Alexander, Gustav Giese, Karin B. Heinemeier, Mathilde Eusebius, Morten Brovn Scenemester/ Værksted: Mads Hilden Lyddesign: Erik Christoffersen Forestillingsleder/ Rekvisitør: Pernille Kabell Skræddersal: Ane Katrine Schyth Kjær Produceret af SHAKES og Folketeatret


SPILLESTED
AMPHITEATER FREDERIKSHØJ, Frederikshøjvej 3, 4200 Slagelse
Praktisk information om spillestedet – klik her

  • Spilleperiode:

    17. August 2024

  • Alder: Ung/Voksen
  • Varighed: 75 min., ingen pause