Tag et scenisk grundkursus (sgk) på holbæk drama college

 – og del din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig

 

Holbæk Drama College er for dig, der drømmer om at blive skuespiller

Med det Scenekunstneriske  Grundkursus (SGK) udvikler du dit talent for skuespil og kunstnerisk formidling i et professionelt teatermiljø på Sjællands teater. Sideløbende tager du din STX på Stenhus Gymnasium, hvor du bliver undervist i dramatik på B-niveau. 

 

Du bliver også introduceret til det brede teatermiljø, bl.a. gennem teaterfestivaler og studieture. Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre unge, der brænder for teater og skuespil, og du får mulighed for at udfolde dit potentiale og udvikle dig personligt. 

 

Du skal være engageret

Holbæk Drama College stiller store krav til dit engagement og ambitionsniveau. Ud over de 30 ugentlige timer på Stenhus Gymnasium, har du ca. 10 timer om ugen på SGK på Sjællands Teater. Du får undervisning og træning i skuespil, hvor du bl.a. lærer at beherske stemmen og kroppen gennem fysiske og praktiske øvelser. Du skal derfor være indstillet på at arbejde med din personlige udvikling og have lyst til at flytte grænser. Endvidere bliver du også involveret i nogle af Sjællands Teaters produktioner. 

 

OPTAGELSESPRØVE

For at gå på Drama College skal du optages på Stenhus Gymnasium. Derudover skal du til en optagelsesprøve, hvor du bl.a. skal fremføre en monolog og en sang. Optagelsesprøven afsluttes med en personlig samtale. 

 

Vil du vide mere?

Læs mere om undervisningen, optagelsesprøven og pris m.m. på dramacollege.dk og på facebook.com/dramacollege – eller kontakt Holbæk Drama Colleges koordinator Malou Louise Lindblom på dramacollege@stenhus-gym.dk eller telefon 28 45 83 18.