Administration:
Sjællands Teater
Vimmelskaftet 27
4300 Holbæk
Tlf. 59 59 59 88 (mandag-fredag kl. 10-14)
info@sjteater.dk

Nedenfor finder du information om billetsalg, priser/rabatter, kørestolspladser, ledsagerbilletter mm.

Søger du praktisk information om et spillested – klik her

Tlf.: 59 59 59 88
Mandag-fredag kl. 10-14
Mail: billet@sjteater.dk

BILLETSALG ONLINE:
Du kan købe billetter online døgnet rundt. Klik her

BILLETSALG I DØREN:
Hvis der er ledige billetter, kan du købe billet på spillestedet inden forestillingen. Vi åbner dørene 30 el. 60 min. før forestillingen spiller (afhængigt af spillested).

Holbæk:
Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
Mandag-fredag kl. 10-14

Slagelse:
Herrestræde 9, 4200 Slagelse 
(indgang bag teatret ved parkeringspladsen).
Ring evt. i forvejen på tlf. 59 59 59 88

OBS! Billetsalget er lukket for personlig betjening på helligdage samt dagen efter Kr. Himmelfart, 1. maj, Grundlovsdag, i efterårsferien, mellem jul og nytår, i ugen op til påske og i hele juli måned.

Hos Sjællands Teater er der forskellige muligheder for opnå rabat på vores teaterforestillinger. Her giver vi dig et overblik over, hvilke rabatmuligheder, der er:

Er du under 25 år
Vi yder rabat til alle børn og unge under 25 år. Se prisen under den enkelte forestilling. Klik “Køb billet” og vælg billettype “Børn og unge under 25 år”. Ungdomsrabatten gælder til de fleste teaterforestillinger.

Skoler og institutioner kan købe billetter til kun 40 kr. pr. stk. til de fleste teaterforestillinger. Kontakt os for at høre mere.

Er I 6 voksne eller flere?
Vi yder rabat for grupper på 6 voksne eller flere på de fleste af vores teaterforestillinger. Se prisen under den enkelte forestilling. Klik “Køb billet” og vælg billettype “Gruppe min 6 pers.” (På udvalgte forestillinger skal man være flere for at åbne grupperabat – se prisgruppen under hver forestilling)

Er I en større gruppe, kan I reservere billetterne i en periode, mens I samler tilmeldinger. Det er også muligt at bestille tapas til større selskaber. Ring og hør mere om mulighederne på tlf. 59 59 59 88 (hverdage kl. 10-14) eller send en mail til Tina Hvarre på th@sjteater.dk.


OBS! Billetpriserne fremgår under det enkelte arrangement. Alle priser er inkl. billetgebyr på 10 kr. pr. billet. Ved online-køb tillægges desuden 10 kr. på den samlede ordre. Rabatordningerne kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder ikke på comedy, shows og musikarrangementer. Alle priser er inkl. moms.

Fortrydelsesret
I henhold til lov om forbrugeraftaler er køb af teaterbilletter ikke omfattet af fortrydelsesretten
(§ 18 stk. 2 nr. 12) og vi har derfor ikke mulighed for at refundere købte billetter.

Til de fleste af vores forestillinger tilbyder vi kørestolspladser.

Kørestolsbrugere samt publikum, der kan fremvise medlemskort fra Invalideorganisationernes Brugerservice eller stamkort fra Dansk Blindesamfund kan gratis medbringe ledsager hos Sjællands Teater. OBS! Gælder ikke til comedy, musik, shows og foredrag.

Kørestolspladser og ledsagerbilletter kan ikke købes online.
Kontakt Billetservice på tlf. 59 59 59 88 eller mail billet@sjteater.dk.

Med et Sæsonkort kan du opleve en hel sæson fyldt med gode oplevelser. Sæsonkortet koster 1.495 kr. Læs mere og bestil her

Sæsonkortet er personligt og gælder til hele Sjællands Teater i både Holbæk og Slagelse kommuner. Kortet gælder til Sjællands Teaters egne forestillinger og gæstespil og til Holbæk Musik- & Teaterforenings forestillinger. Kortet gælder ikke til comedy, shows og særarrangementer – billetter hertil kan købes separat.

Glæd én du holder af med et gavekort til Sjællands Teater. Klik her
Du kan købe gavekort til Sjællands Teater – både ved personlig henvendelse på teatret og på sjællandsteater.dk. Du bestemmer selv beløbets størrelse. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato og kan bruges til betaling af billetter og forudbestilt tapas. Gavekortet gælder IKKE til køb i baren.

Det kan ske, at en skuespiller bliver syg, at der opstår en teknisk fejl eller andet, der gør, at en forestilling desværre må aflyses. I disse tilfælde vil vi hurtigst muligt tage kontakt direkte til dem, som har købt billet og finde en løsning. Vær opmærksom på, at det er den bruger, der har købt billetterne, som vi kontakter.

Til dem, der har tænkt sig at købe billetter i døren, vil vi råde til, at man tjekker vores facebook og hjemmeside, inden man tager afsted.

Ved aflyste forestillinger kan billetter flyttes til en anden dato med ledige pladser (samme forestilling). Billetterne kan også refunderes.

Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis der skulle være yderligere spørgsmål.
Telefon: 59 59 59 88 (hverdage kl. 10.00-14.00)
E-mail: billet@sjteater.dk

Ring på tlf. 59 59 59 88 eller læs mere på fairplay.dk.
Alle vores forestillinger er refusionsberettigede og godkendt til formidlingstilskud.

Billetten A/S håndterer Sjællands Teaters billetsalg. Når du køber billetter til Sjælland Teaters arrangementer, modtager du dine billetter fra Billetten A/S. Det er også Billetten A/S, som du får i røret ved telefonisk henvendelse angående billetter. Får du brug for hjælp kan du altid kontakte Billetten A/S’ support på tlf. 70 20 20 96.

Læs mere om:
Billetten A/S
Betingelser
Privatlivspolitik
E-mærket