– BLIV PARTNER OG EN DEL AF MAGIEN

Når tæppet går og publikum lader sig røre og rive med, opstår magien. På Sjællands Teater sker det
i samarbejde med erhvervslivet. Vi kalder dem vores partnere, fordi de er med til at gøre vores virke muligt, lader børn og unge møde scenekunsten og gør vores region til et spændende sted at bo.

Som partner bliver I en del af en stærk kulturinstitution.
Deltag i vores premierer, benyt teatrets lokaler, giv dine medarbejdere gode oplevelser og gør brug af vores kreative kompetencer. Et partnerskab med Sjællands Teater er samtidig en plads i et eksklusivt netværk med andre virksomheder på Sjælland, der alle vægter kulturen højt.

Over 30.000 publikummer oplever hvert år Sjællands Teaters forestillinger og arrangementer. Vi har valgt at invitere erhvervslivet indenfor, fordi vi tror at kultur- og erhvervs-
livet har meget at give hinanden.

Vi kalder det SJÆLLANDS TEATER BUSINESS

VIL DU VÆRE MED?
Kontakt Tina Hvarre på tlf. 59 59 59 88 og få en uforpligtende snak om mulighederne for partnerskab med Sjællands Teater. Du kan også sende en mail på th@sjteater.dk.


VORES PARTNERE

Vores eksisterende partnere bruger bl.a. partnerskabet til at:

  • Styrke fællesskabet og loyaliteten internt med en fælles oplevelse på Holbæk Teater.
  • Styrke teamet med en skræddersyet workshop faciliteret af en professionel skuespiller (indgår ikke i partnerskabet, men kan tilkøbes).
  • Pleje relationer og netværk ved at skabe anderledes kundearrangementer i Holbæk Teaters hyggelige omgivelser.
  • Skabe et stærkere brand, hvor virksomheden bliver associeret med det professionelle kulturliv og en anderledes tilgang til forretningen.
  • Forkæle medarbejdere og kunder med kulturelle oplevelser. 
  • Vi inviterer også din virksomhed til at være sammen om vores kultur!