“Teater i Virkeligheden” er Sjællands Teaters platform for at skabe synergi mellem erhvervsliv, skoler og institutioner og kommune. På vores kurser og workshops gør vi dét, som vi er bedst til: Vi inspirerer og udfordrer vores kursister til at blive bedre til det, de er gode til.

De færreste tænker nok over det arbejde, ressourcer og kompetencer, det kræver at nå til en premiere. Men som i alle andre virksomheder ligger der timevis af hårdt arbejde, risikovillighed og vedholdenhed, frustrationer – side om side med den kreative proces, tværfagligt samarbejde mellem de kreative og skabende kunstnere, produktionsfolk, administrative kræfter. Premieren er vores deadline – og den er ufravigelig. Dramaet skal blive på scenen, hvis vi skal nå i mål. Det kræver et stærkt team, der kan bekende kulør og trække i samme retning.

Ud over de professionelle produktioner, som er vores kerne, underviser vi også. Fordi vi ikke kan lade være. Og fordi vi kan se, at det gør en forskel! Vi har i mange år undervist pædagoger, lærere, politikere, ledere og medarbejder i skræddersyede forløb. For ikke at tale om talentudvikling på Holbæk Drama College. Vi har nu samlet nogle eksempler på forløb til både erhvervsliv, skoler, institutioner og til elever og andre dramainteresserede. Alle forløb bliver skræddersyet til jer.

 

Klik på kurserne for at læse mere

Fandt du ikke det, du søgte? Så ring til os på 59 59 59 88 og få en snak om netop jeres ideer og behov.