Udfordr vanetænkning og kickstart kreativiteten


Måske står i over for en aktuel udfordring, der kræver ”nye øjne”? Eller I savner inspiration til at tænke nyt og utraditionelt? Nogle gange skal vi gå en helt anden vej for at kunne se det kendte i et nyt perspektiv. På dette kursus bliver I inspireret og udfordret til bryde vanetænkningen med teatrets værktøjer og metoder.

På teatret mestrer vi den kreative proces. Som professionelt producerende teater er det vores vigtigste opgave at skabe rammerne for den kreative proces. Og endda med et meget konkret mål og en ufravigelig deadline. Nemlig at producerer en forestilling til en fastsat premieredag.

Dette kursus tager dig med “bag scenen” og giver dig et unikt indblik i den kreative proces. Fra den gode ide til den kreative løsning!

Udbytte

  • Bliv bevidst om faserne i den kreative proces, så du kan udvikle, planlægge og gennemføre originale løsninger og produkter
  • Kendskab til forskellige ideúdviklingsteknikker
  • Hvad der skal til for at skabe et kreativt miljø
  • Bliv inspireret af teatrets tilgang til de kreative processer
  • Egen oplevelse af at være i en kreativ proces
  • Fra idé og proces til konkretisering og mål

Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og udfordringer, så I kan gå direkte herfra og arbejde videre på jeres eget projekt.

Form

Workshoppen veksler mellem inspirationsoplæg, små øvelser og sparring. Forløbet bliver skræddersyet til jer, men vil som udgangspunkt være en 1-dags workshop. Ring til os og hør nærmere.

Målgruppe

Workshoppen kan være givtigt for både ledere og medarbejdere og kræver ingen særlige forudsætninger. Alle kan udvikle og træne deres kreative tænkning uanset organisatorisk placering. Workshoppen kan både laves til en ledergruppe, en medarbejdergruppe eller på tværs af en organisation.

Workshoppen er også velegnet til lærere og dramaelever i forbindelse med opstart af en skoleforestilling.

Se flere kurser her.

Fandt du ikke det, du søgte? Så ring til os på 59 59 59 88 og lad os tage en snak om jeres ideer og behov. Så skræddersyer vi et forløb med den rette underviser, hvis vi kan imødekomme jeres ønsker. Du er også velkommen til at sende en mail til teaterchefen@sjteater.dk