Personlig Power med krop og stemme så du får dine budskaber klart igennem!


Vil du gerne blive en skarpere formidler, der fanger dit publikum? Vil du have inspiration til, hvordan du kan forme dit budskab, så du bliver husket?

Med et skræddersyet 1:1 forløb hos en af vores undervisere, får du konkrete værktøjer og træning i, hvad der skal til for, at du får dine budskaber klart igennem, så du bliver lyttet til og fastholder dine tilhørere.

Udbytte

  • Udvikling af din personlige stil som performer
  • Få øje på dine bevidste og ubevidste signaler, når du præsenterer
  • Hvor meget betyder dit kropssprog i forhold til dine ord?
  • Inspiration til at bruge dramaturgi i din formidling
  • Stemmebrug og kropssprog, der styrker gennemslagskraften
  • Mod til at være til stede, så du kan være umiddelbar og autentisk
  • Styrket troværdighed som formidler

Vi kan arbejde med en konkret opgave – f.eks. en tale, præsentation eller foredrag eller vi kan arbejde med forskellige situationer, hvor du har brug for at blive skarpere på, hvordan du fremstår med gennemslagskraft og autencitet.

Målgruppe

Et skræddersyet 1:1 forløb er for dig, der ønsker større gennemslagskraft og selvsikkerhed, når du skal præsentere for andre mennesker. Vores undervisere har erfaring med at træne mange forskellige faggrupper. Så uanset om du er leder, medarbejder, politiker, selvstændig, underviser el.lign. kan du have glæde af et forløb. Er I en gruppe, der ønsker træning i kommunikation og præsentation – så kontakt os for at skræddersyet gruppeforløb. 

Undervisere

De undervisere vi bruger er både professionelle skuespillere og har ledererfaring. Vi har også en psykoterapeut tilknyttet dette forløb, som vi sparrer med for at sikre dig bedst muligt udbytte skræddersyet til netop dig. Vi vil matche dig med den/de undervisere, som vi vurderer vil kunne give dig den bedste sparring og træning i forhold til netop dit behov.

Se flere kurser her.

Fandt du ikke det, du søgte? Så ring til os på 59 59 59 88 og lad os tage en snak om jeres ideer og behov. Så skræddersyer vi et forløb med den rette underviser, hvis vi kan imødekomme jeres ønsker. Du er også velkommen til at sende en mail til teaterchefen@sjteater.dk