For ledere og medarbejdere


Nogle gange kommer vi til at sidde fast i roller og historier, vi fortæller os selv og andre. Vi kan komme til at stå i vejen for os selv, dræbe kreativiteten og udviklingen. Både personligt og i vores arbejde. Nogle roller er vi bevidste om, andre er vi ikke.

Inspireret af teaterverdenens arbejdsmetoder, giver dette maskekursus mulighed for at øge bevidstheden om, hvilke roller vi spiller på en anderledes måde. Masken hjælper med at sætte fri af fastlåste roller. Ved at blive skarp på egne roller kan du/I skabe en bedre kultur for samarbejde, konflikthåndtering og fællesskab på arbejdspladsen.

Udbytte

  • Øget bevidsthed om hvilke roller du/I spiller i dit team
  • Opdag helt nye sider af dig selv og dine kolleger
  • Lær at adskille dine roller og bruge dem bevidst til at skabe bedre samarbejde
  • Få større klarhed om betydningen af din rolle i teamet
  • Oplev friheden i at blive fri af fastlåste roller
  • Få nye perspektiver og flere strenge at spille i jeres samarbejde
  • En god og udviklende fælles oplevelse

Forløbet kan være givtigt for både ledere og medarbejdere, hvor samarbejde og den fælles forståelse er central. Enkeltpersoner kan også have glæde af workshoppen.

Form

Kurset veksler mellem korte oplæg og små øvelser med masker – både i gruppen og individuelt – hvor I kan opleve maskens frisættende egenskab. Forløbet bliver skræddersyet til jer, men vil som udgangspunkt være en 1-dags workshop med max. 10 deltagere.

Er I flere vil vi dele holdet op for at sikre det bedste udbytte for jer.
Maskeforløbet kan også tilrettes som et individuelt forløb. Ring til os og hør nærmere.

Målgruppe

Et skræddersyet maske-kursus henvender sig til lærere og pædagoger, politikere, ledere og medarbejdergrupper. Det er en sjov måde at opdage nye sider af sig selv og hinanden på – og kan samtidig være med til at styrke gennemslagskraft og styrke kommunikationen.  Vores undervisere har erfaring med at træne mange forskellige faggrupper. Så uanset om du er leder, medarbejder, politiker, selvstændig, underviser el.lign. kan du have glæde af et forløb.

Undervisere

De underviserne vi bruger er både professionelle skuespillere og har ledererfaring. Vi vil matche dig med den, som vi vurderer vil kunne give dig/jer den bedste sparring og undervisning i forhold til netop dit/jeres behov.

Se flere kurser her.

Fandt du ikke det, du søgte? Så ring til os på 59 59 59 88 og lad os tage en snak om jeres ideer og behov. Så skræddersyer vi et forløb med den rette underviser, hvis vi kan imødekomme jeres ønsker. Du er også velkommen til at sende en mail til teaterchefen@sjteater.dk