Thomas Warberg – Holbæk

Comedy Show 2024 – Thomas Warberg


DU HAR DET IKKE FRA MIG
Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas Warberg har fået konstateret forhøjet kolesteroltal! Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma og fået nyt badeværelse…

Og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet… og er alting egentlig blevet som det skulle?Hvad er meningen?  Er han den bedste udgave af sig selv? Er samfundet? Burde det hele i virkeligheden være MEGT BEDRE?

Det er tid til et nyt show, så vi kan mødes og få grinet lidt af det hele! Og nå ja… så er han også blevet far.

DU HAR DET IKKE FRA MIG bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

  • Pris: 285 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode:

    7. Marts 2024 19.00

  • Alder: Anbefalet fra 15 år
  • Varighed: 80 min., ingen pause