2:22, en thriller, Sjællands Teater

2:22 ER EN ”MUST SEE” FORESTILLING I LONDON!

I foråret 2024 får publikum chancen i Danmark!

På Sjællands Teater er vi stolte over – i samarbejde med NørregadeTeatret – at præsentere forestillingen 2:22 for første gang på dansk. Forestillingen er hentet fra London, hvor den har spillet for fulde huse i de seneste tre sæsoner på fire forskellige teatre.

The WhatsOnStage Awards, founded in 2001 as the Theatregoers’ Choice Awards, are a fan-driven set of awards organised by the theatre website WhatsOnStage.com, based on a popular vote recognising performers and productions of English theatre, with an emphasis on London’s West End theatre.

Den overnaturlige thriller 2:22 er skrevet af den prisvindende forfatter Danny Robins. Historien, som både er morsom og spændende, finder sted en adrenalinfyldt nat, hvor hemmeligheder afsløres, og spøgelser måske eller måske ikke dukker op.

Frank Rubæk (teaterdirektør NørregadeTeatret) instruerer forestillingen – og Peter Thieme (kunstneriske direktører, Sjællands Teater Slagelse) har ført pennen i oversættelsen af det engelske manuskript. Peter Thieme spiller desuden med i forestillingen.

MEDVIRKENDE: Signe Skov (Jessica), Martin Bo Lindsten (Samuel), Stine Prætorius (Sophia) og Peter Thieme (Anders)

HOLDET BAG FORESTILLINGEN:
SCENOGRAF: Søren Glad KOSTUMEDESIGN: Charlotte Stahrenberg FOTO: Evan Hemmingsen PLAKATDESIGN: Katrine Tornbjerg PRODUCERET AF: Sjællands Teater Og Nørregadeteatret

Forestillingen kan opleves i foråret 2024 – både på Holbæk Teater og Slagelse Teater.
Klik herunder for at købe billetter

4.-6. APR. 2024 – SLAGELSE TEATER

9.-13. APR. 2024 – HOLBÆK TEATERHANDLINGEN KORT:
Jessica og hendes mand Samuel har for nylig købt et stort hus, som de er ved at renovere. I flere nætter, præcis kl. 2:22, hører Jessica lyden af en, der bevæger sig rundt i huset, ofte via babyalarmen i deres lille datters værelse, og hun bliver overbevist om, at huset er hjemsøgt. Samuel, som ikke tror på spøgelser, har været væk på en forretningsrejse. Han insisterer på, at der er mere logiske forklaringer på lydene.

Parret holder et lille middagsselskab for Sophia og Anders, en gammel universitetsven af Samuel og hendes nye kæreste, der tror på det overnaturlige. Efter at have diskuteret de mærkelige lyde, overtaler Jessica de andre til at blive oppe til kl. 2:22 for at finde ud af, hvad der sker.

Og det gør de… De bliver oppe til kl. 2:22, og så ved de det.