2:22, en thriller, Sjællands Teater

2:22


Overraskende, sjov og spændende thriller, 2:22


2:22 er skrevet af den prisvindende forfatter Danny Robins. Historien, som både er morsom og spændende, finder sted en adrenalinfyldt nat, hvor hemmeligheder afsløres, og spøgelser måske eller måske ikke dukker op.

Sjællands Teater har Danmarkspremiere på den prisvindende overnaturlige thriller, som vi har hentet fra London, hvor den har spillet for fulde huse i de seneste tre sæsoner på fire forskellige teatre.

Hvad tror du på? Og tør du opdage sandheden?

Jessica og hendes mand Samuel har for nylig købt et stort hus, som de er ved at renovere. I flere nætter, præcis kl. 2:22, hører Jessica lyden af en, der bevæger sig rundt i huset, ofte via babyalarmen i deres lille datters værelse, og hun bliver overbevist om, at huset er hjemsøgt. Samuel, som ikke tror på spøgelser, har været væk på en forretningsrejse. Han insisterer på, at der er mere logiske forklaringer på lydene.

Parret holder et lille middagsselskab for Sophia og Anders, en gammel universitetsven af Samuel og hendes nye kæreste, der tror på det overnaturlige. Efter at have diskuteret de mærkelige lyde, overtaler Jessica de andre til at blive oppe til kl. 2:22 for at finde ud af, hvad der sker.

Og det gør de… De bliver oppe til kl. 2:22, og så ved de det.

2:22 er en ”must see” forestilling i london. Nu får du chancen i danmark!

På Sjællands Teater er vi stolte over, i samarbejde med NørregadeTeatret, at præsentere forestillingen for første gang på dansk.


2:22 – En thriller – Teaser

MEDVIRKENDE: Martin Bo Lindsten, Signe Skov, Stine Prætorius, Peter Thieme og Mikkel Vadsholt INSTRUKTØR: Frank Rubæk DRAMATIKER: Danny Robins OVERSÆTTELSE: Peter Thieme SCENOGRAF: Søren Glad KOSTUMEDESIGN: Charlotte Stahrenberg FOTO: Evan Hemmingsen PLAKATDESIGN: Katrine Tornbjerg PRODUCERET AF: Sjællands Teater og Nørregadeteatret


SPILLESTED:
SLAGELSE TEATER, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

TEATERBAREN:
Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.

OBS! Forestillingen spiller også 9.-13. april 2024 på Holbæk Teater. Klik her

 • Priser: 85 - 245 DKK
 • Sted: Slagelse Teater
 • Spilleperiode:

  4. - 6. April 2024


  Se spilletider
 • Alder: Ung/voksen- Fra 15 år
 • Varighed: 130 min. inkl. pause
 • Gratis med:

  2023-24