Gøngehøvdingen


Et festfyrværkeri af humor og musik

Gøngehøvdingen på syngende grund…. Carit Etlars roman skildrer begivenhederne i 1657-1658, da Svend Poulsen Gønge forsvarer Sjælland mod de svenske styrker og deres tyske lejesoldater.

Svend Poulsen Gønge og hans tro ven og svoger Ib får til opgave at hente 50.000 rigsdaler i Vordingborg Kirke og bringe dem til København. Men at komme forbi de svenske linjer er svært, og det bliver bestemt ikke bedre da den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen, jagter dem på livet for at få fingre i de mange penge.

I den opdaterede udgave af ”Gøngehøvdingen” spilles, synges og danses alle roller i et festfyrværkeri af humor og musik – med kendte hits fra opera, operette og musical – krydret med masser af komik.

Figaros har 20-års jubilæum i foråret 2024. Det fejres med forestillingen “Gøngehøvdingen” usædvanlig frit efter Carit Etlar.

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen Manuskript: Kjærulff, Dueholm og Jensen, usædvanligt frit efter Carit Etlar Kostumer: Nathalie Meldgaard Scenografi: Hans Dueholm Produceret af Figaros og Den Ny Opera Arrangeret af Holbæk Musik- & Teaterforening


SPILLESTED:
HOLBÆK TEATER, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

TEATERCAFÉEN:
I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN:
Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode:

  16. April 2024 19.30

 • Alder: Voksen
 • Varighed: 130 min. inkl. pause
 • Gratis med:

  2023-24

 • Arrangeret af: