En familieforestilling om en dreng og hans bedste ven kræften

 

“Lægen sagde, at jeg bare skulle leve som en helt almindelig dreng,” siger William.
“Det var da heldigt, at han ikke sagde som en helt almindelig kaktus,” siger Knud.
“Selvom du muligvis ville egne dig bedre til det.”

William er en dreng, som tænker på helt almindelige ting. Som at han gerne vil beholde sin faste plads i skolen ved siden af sin bedste ven Sebastian. Eller at Katrine fra klassen er sød. Men William tænker også på Knud… Knud er Williams sygdom. For William har kræft. Og Knud er ikke lige den slags ven, man drømmer om. William har prøvet alle former for overraskelsesangreb for at komme af med Knud, men det underlige er, at når Knud ikke er der, længes William også efter ham. For selv om Knud er sådan en, ingen ønsker at få tæt ind på livet, så er det også svært at finde sig selv, når han ikke er der.

Ud med Knud er en forestilling om at leve med sygdom helt tæt inde på livet. En livsbekræftende og morsom musikalsk familieforestilling efter Jesper Wung-Sungs roman af samme navn.

 

Medvirkende: Michael Slebsager, Janus Elsig, Maria La Cour, Andreas Berg Nielsen / Dramatikere: Leiv Arne Kjøllmoen, Henriette Vedel, baseret på Jesper Wung-Sungs roman Ud Med Knud / Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen og Robert Parr / Scenograf- og kostumedesigner: Lisbeth Burian / Skrædder og rekvisitør: Helle Birkholm / Komponist: Sanne Graulund / Lyddesigner: Erik Christoffersen / Drum programmør: Henrik Askou / Dramaturgisk- og produktionsassistent: Barbara Rousset / Koreografisk konsulent: Jannik Elkjær / Undervisningsmateriale: Barbara Rousset / Teknikere: Lucas de Azevedo, Oskar Sass / Scenebygger: Jakob Ebbe / Produktionsledere: Robert Parr, Kristoffer Møller Hansen / PlakatdesignAsako Kido Parr / Co-produceret af: Holbæk Teater og Teatret Fair Play

 

 

I samarbejde med:

 

Forestillingen er støttet af:

 

Undervisningsmateriale

Undervisningsmaterialet til ’Ud med Knud’ er skabt i samarbejde med faglige konsulenter fra Projekt Respect.

Projekt Respect er udviklet af Børneonkologisk Laboratorium på Rigshospitalet. Projektet tilbyder en ambassadørordning til kræftsyge børn og unge under indlæggelse, som etablerer besøg fra klassekammerater, imens den syge er afskåret fra at deltage i klasseundervisningen. Det betyder at konsulenterne fra Projekt Respect, er faglige eksperter i at formidle kræft til børn og unge. Projektet er også støttet af Børnecancerfonden.

Undervisningsmaterialet tilbyder informerende og inspirerende materiale, konsulteret af Projekt Respect, samt 10 øvelser til før og efter teateroplevelsen, der kan understøtte jeres undervisning i forbindelse med forestillingen.

>> Download undervisningsmateriale som PDF her

 

Turnémateriale

>> Hent turnématerialet som PDF : Ud Med Knud – turnemateriale 20-21

 

Pressemateriale

>> Hent print-selv plakat som pdf her

>> Hent pressebilleder (Krediteres Mie Neel) her

>> Hent pressemeddelelse her

 

Ud Med Knud, Holbæk Teater og Teatret Fair Play samler ind til Børnecancerfonden

MobilePay 226390

 

 

 

 

 

få UD MED KNUD ud til jer

BOOKING Kontakt Tina Hvarre på Holbæk Teater for at købe og booke UD MED KNUD til at spille hos jer på 59 43 17 77 eller mail til th@het.dk

VARIGHED 75 min. uden pause. (Kan også spilles med pause)

ALDERSGRUPPE Hele familien // Børn – fra 10 år

TEKNISKE KRAV Minimumskrav til spilleareal: 7 m bred x 7 m dyb og 4 m høj. Mørklægning. Strøm: 16 A. CEE-udtag + 230V ved afvikling og scene.

PRISER 26.500 kr. op til 200 publikummer // 29.500 kr. op til 400 publikummer (priserne er ekskl. moms)

SPILLEPERIODE Oktober 2020